Vy över Druvefors

Flygbild över Druvefors Wäfveri ett område som har ändrats ganska mycket, den gamla byggnaden av wäfveriet som står utmed Druveforsvägen finns fortfarande kvar och likaså den sågtandade byggnaden. Ladugården som finns i bildens nederkant tillhörde också Åkermans sedan var det Bilspeditionen som var inhyst i den innan de flyttade till Viared. Kommer inte riktigt ihåg när de rev denna byggnad och det är samma med de gamla delarna av wäfveriet. Det är alltid roligt att sitta och titta på dessa flygbilder och försöka att jämföra med hur det ser ut i dag.
Eftersom man är hemma och är sjuk har man lite tid att sitta och titta i det bildarkivet som man har samlat på sig om det gamla Borås och det slår mig hur många flygbilder det finns över vår stad. Har även funderat på att skaffa mig en drönare och kunna fotografera likande de gamla bilderna, så man kan jämföra då och nu. Vi får väl se hur det blir med det, men det kanske kommer drönarbilder så småningom.
Denna gång blir blogginlägget kortare än vanligt och de kommer att bli lika långa som vanligt när jag har blivit frisk igen, det tar lite på krafterna att sitta vid datorn.

PDF-fil